Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijpEr zijn verschillende manieren om de structuur t

2022-09-07 00:36:27loslaten

Doel van de vierkante buis: bouw, machines, scheepsbouw, ondersteuning van de opwekking van zonne-energie, machinebouw, elektrische produktenDe gegalvaniseerde vierkante buis is een soort vierkante buis die wordt gelast na gebruik van stalen plaat of stalen strip om te krullen en vorm te geven, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.Xibanguworld.kgm,Wanneer de vierkante buis bedekt is, moet het oppervlak van de vierkante buis worden geventileerd om te voorkomen dat er waterdamp op het oppervlak wordt opgevangen door een moeilijke verdamping.De zwevende mandrens molen is in zijn hoogtijdagen.Moben.,Het principe is vergelijkbaar met dat van de rolmachine. De buigmachine kan een cirkel bepalen. De hoogte aanpassen om de kromming aan te passen.C. speciaal prestatiestaal: a) roestvrij en zuurbestendig staal; b) hittebestendig staal; c) Elektrisch verwarmingsgelegeerd staal; d) Elektrisch staal; e) Hoogmangaan draagt resistent staal.Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet, ingot enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.


Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijpEr zijn verschillende manieren om de structuur te installerenFase ( — )Door de interactie tussen chroom en koolstof in martensitische chroom vierkante buis, stabiele R fase regio en stabiele een + R fase regio worden gevormd bij hoge temperatuur. De toename van het koolstofgehalte kan de R-fase regio uitbreiden, maar de oplossingsgraad van koolstof neemt af met de toename van het chroom-gehalte. De toevoeging van nikkel aan martensitische chroom vierkante buis lost het probleem op dat de hardheid van staal wordt opgeofferd om de corrosiebestendigheid van martensitische vierkante buis te verbeteren. Het nikkelgehalte is echter niet gemakkelijk om te hoog te zijn, anders zal de vierkante buis austeniet vierkante buis worden als gevolg van nikkel uitbreiding van de austenite fase zone en vermindering van de MS-temperatuur,Aan de soldeer kunnen de versterkende deeltjes, korte vezels en snorharen worden toegevoegd om composieten te vormen.De drukgrootte en de tijd zijn de sleutel tot het succes of het falen van het lassen. Als de vierkante buis synthetisch materiaal niet onder druk wordt gezet, zal een groot aantal poriën veroorzaakt worden door de poriën van het materiaal zelf en het gas gegenereerd in de reactie. Het is niet toegestaan om de reactanten in de lasse te verlaten, dus moet het worden verdisconteerd, meestal onder druk tijdens de reactie.De impacthardheid van de belasting op het machinedeel met een grote snelheid door QB wordt de impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal onder impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.


Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijpEr zijn verschillende manieren om de structuur te installerenDe kracht, plasticiteit en hoek die later besproken worden zijn de machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk worden veel mechanische machines herhaaldelijk belast en is de hele kans in deze omgeving uitgeput.Goede kwaliteit,Functionele index analyse van qb vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van qb vierkante buisgegevens onder belasting.Volgens de productie worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste buizen, koudgewalste buizen, koudgetrokken buizen, buizen, pijpjacking, enz. Volgens de sectievorm is de vierkante buis verdeeld in ronde en speciale vorm. De speciale buis heeft vele complexe vormen,Xibanguworld.kgmSpecificatie en grootte van gegalvaniseerde platte pijp, zoals vierkant, ovaal, hoekig,Xibanguworld.kgmGalvaniseerde pijpfabriek, hoekig, meloenzaad, ster en gevleugelde buis.Doel van de vierkante buis: bouw, machines, staalbouw en andere projecten, scheepsbouw, ondersteuning van de opwekking van zonne-energie, machinebouw, elektrische produktenXibanguworld.kgm,dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!Structurele roestvrij stalen vierkante pijp (gbt-) is een warmgewalst (geëxtrudeerd, geëxpandeerd) en koudgetrokken (gewalst) vierkante pijp gemaakt van roestvrij staal voor corrosiebestendige pijpen, structurele onderdelen en onderdelen die op grote schaal worden gebruikt in chemische, aardolie, lichte textiel, voeding machines en andere industrieën.Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.

etiket:
5antwoorden
Yanshan Stone C
2vloer-- · 2022-09-07 08:05:56

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
Huabei Oilfield
3vloer-- · 2022-09-07 08:25:55

Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Hantou Building
4vloer-- · 2022-09-07 09:03:56

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
Xiaohong Kinder
5vloer-- · 2022-09-07 09:12:57

Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
gevogelte
6vloer-- · 2022-09-07 09:21:42

Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)