Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijpWat zijn de unieke structurele kenmerken

2022-09-06 01:04:00loslaten

Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten, en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.Oplossingsbehandeling en niet-destructieve tests en rolbehandeling en bestraling met zand veel fabrikanten op de markt doen geen oplossing behandeling en %penetratie niet-destructieve testen, en veel van hen gebruik zandstralen in plaats van zand rollen. Nadat deze stappen zijn weggelaten de kosten wordt sterk verminderd.Xibanguworld.kgm,Pijpen worden voornamelijk gebruikt in technische gebouwen, glazen gordijnen deur- en vensterdecoratie, vangrails, machines, auto's, huishoudelijke apparaten, scheepsbouw, containers, elektrische energie, landbouw bouw, agrarische kassen, frames, motorfietsen,Xibanguworld.kgm22 gegalvaniseerde vierkante buis, planken, vrijetijdsbesteding en toerisme, stalen meubilair, diverse specificaties van de oliebehuizing, oliepijpen en pijpleidingpijpen, water, gas, riolering, lucht Verwarming en ander vochttransport, brandbestrijding en ondersteuning, bouw en andere velden.Voor het verlaten van de fabriek is een vierkante buis gemaakt van verschillende materialen. Het is nodig dat de betreffende medewerkers een gekwalificeerde inspectie uitvoeren. De vierkante buis heeft een breed scala aan toepassingen. Het belangrijkste veld is niet alleen de bouwindustrie, maar kan ook overal in ons dagelijks leven worden gezien. De levensduur van vierkante buizen wordt voornamelijk beïnvloed door oppervlaktebehandeling. Ik zal de specifieke handelingen van de oppervlaktebehandeling van vierkante buizen uitleggen.Malegaon.,Buizen van vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante vierkante vierkante vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn welkom voor afvalhandelaren, industrieën, bedrijven en vermogensafdelingen om te bezoeken en te onderhandelen! Oxidatie zal ook plaatsvinden op het oppervlak van vierkante buizen na langdurig gebruik. Wat moeten we doen als oxidatie optreedt? Laat me u een gedetailleerde inleiding geven over hoe vierkante buizen te verwijderen Oxide schaal.Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.De vierkante buis voor vochttransport (gbt-) is een vierkante buis voor het transport van water,Xibanguworld.kgmFabrikant van galvaniseerde pijp, olie, gas en andere vloeistoffen.


Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijpWat zijn de unieke structurele kenmerkenVierkantsbuis heeft een breed scala van toepassingsgebieden. Het belangrijkste veld is de bouwnijverheid, die de ontwikkeling van de economische bouw bevordert. Omdat het productieproces van een vierkant buisgat anders is, is het ontwerp van een vierkant buisgat ook anders. Vervolgens zal ik in detail de types van het ontwerp van een buisgat hieronder introduceren.Vierkantsbuis defect. Wanneer de pijpleiding wordt gebouwd, is het noodzakelijk om een goede job te doen of direct gebruik van de vierkante pijp. De reden voor de corrosie van de pijpleiding is dat de laag van de pijpleiding is beschadigd. Zodra de laag van het oppervlak van de pijp wordt gescheiden, zal het natuurlijk tot storing leiden.Steekstaal A. mechanisch staal: a) Gehakt en gehard constructiestaal; b) Oppervlakteverhardingsstaal: met inbegrip van carburiseerd staal, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.doel,Ferroalloy is een legering bestaande uit ijzer en silicium, mangaan, chroom, titanium en andere elementen. Ferroalloy is de grondstof voor de staalproductie. Het wordt gebruikt als deoxidizer en legeringselementen additief voor staal in vierkante buizen.Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens,Xibanguworld.kgm4 'hete dip gegalvaniseerde stalen pijp, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.Het smeden van een vierkante buis: een soort drukverwerking waarbij de kracht van de smedende hamer of de druk van de pers de blanco verandert in de vorm en grootte die we nodig hebben. Het wordt meestal verdeeld in smeden en smeden. Het wordt vaak gebruikt voor het produceren van grote materialen en materialen met een grote vierkante buis.


Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijpWat zijn de unieke structurele kenmerkenDoor de toename van de productie van vierkante buizen zijn er meer en meer valse en slordige vierkante buizen in de markt. Hoe te onderscheiden van de valse en slordige vierkante buizen? Laat me u enkele punten leren om de valse en slordige vierkante buizen te onderscheiden.Hoge waarde,De inspectieposten, de bemonsteringshoeveelheid, de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.Volgens de lasseringsspecificatie, procestest en procesanalyse wordt bepaald dat de bottlasse van QB vierkante pijp dubbellaags CO-gasafgeschermd lassen aanneemt. HMnSiA, mm lasdraad voor lasmateriaal; Het afscherming gas is zuiver CO gas. De lasstroom van laag lassen is ~ A, en die van de tweede laag is ~ A; De boogspanning is ~ V. De proceseis is dat het lassen van de laag volledig moet worden gelast om een goede rugvorming te waarborgen; De lasstroom, boogspanning, en veel van hen gebruik zandstralen in plaats van zand rollen. Nadat deze stappen zijn weggelaten, de kosten wordt sterk verminderd.Xibanguworld.kgm,Het nadeel van massieve buiging is dat het een uitdiepingseffect heeft. De werkelijke buiging zal spanning veroorzaken op het buigpunt, en het trekeffect zal de lengte van de buiglijn verkorten; Het metaal bij de echte bocht zal dunner worden door het uitrekken.Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.Machinebouw, elektriciteitscentrales, landbouw- en chemische machines, glazen gordijnen, auto-chassis, vliegvelden, ketelbouw, snelwegen, woningbouw, drukvaten, olieopslagtanks, bruggen, krachtcentrales, zware transportmachines en andere gelaste constructieonderdelen met een hoge belasting, enz. Procesclassificatie: volgens het productieproces worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buizen, naadloze vierkante buizen en qb vierkante buizen.

etiket:
3antwoorden
Walmart Warenhu
2vloer-- · 2022-09-06 09:10:33

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Zhengyao Metal
3vloer-- · 2022-09-06 09:38:59

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Wang Tianyun
4vloer-- · 2022-09-06 09:50:01

Wanneer Xibanguworld.kgm40 gegalvaniseerde rechthoekige pijp kortingspunten voor activiteiten aanbiedt, neem dan contact met mij op als er kortingen zijn

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)