Belize.Schroef diepe put pompProductkenmerken

2022-09-06 00:30:42loslaten

  We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.  Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.Belize.,  Onveranderd.blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpenVitti sur Seine  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor,Belize.WQ dompelrioolwaterpomp, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manierling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in  Allereerst moeten we weten dat dompelpompen over het algemeen in water werken. In feite zijn de meeste pompen geschikt voor het transporteren van sommige relatief schone media, kan echter


Belize.Schroef diepe put pompProductkenmerken  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, zal de band tweemaal worden uitgerekt,Belize.Baigang diepe put pomp, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.Briljantie aanmaken,  Als dompelbare modderpomp die op veel gebieden wordt gebruikt heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.  Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.  De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.


Belize.Schroef diepe put pompProductkenmerken  Tijdens aanpassing, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerkingKosten van energie,  Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.  Het vaste type WQ is geschikt voor onderhoud. De rioolpomp die direct door ijzerketting wordt opgeheven en gelost, glijdt omhoog langs het zelfkoppelingsspoor. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor septische tank of binnenlandse rioolwatertank, die kan vermijden naar beneden te gaan naar de vuile rioolwatertank voor onderhoud; QW mobiele type moet over het algemeen het rioolwater uit de rioolwatertank lozen alvorens het op te nemen. Als het halverwege is  Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor,Belize.Centrifugale mestpomp, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruikBelize.,  Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd  Er zijn verschillen.  Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

etiket:
6antwoorden
Verkoop van mij
2vloer-- · 2022-09-06 07:38:14

Kunt u mij Belize.Schroef diepe put pomp gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Behalve voor ve
3vloer-- · 2022-09-06 07:47:03

Belize.Schroef diepe put pomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Installatie en
4vloer-- · 2022-09-06 08:05:19

De verkoper is echt goed, Belize.Schroef diepe put pomp is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
R&D en verkoop
5vloer-- · 2022-09-06 08:11:23

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Belize.Schroef diepe put pomp, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Feida Copper Pr
6vloer-- · 2022-09-06 09:08:47

Belize.Schroef diepe put pomp Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Zie meer
Onderzoek en on
7vloer-- · 2022-09-06 09:12:29

Sinds de laatste keer dat ik uw Belize.Schroef diepe put pomp kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)