KhemiselKhechnaQJ dompelpompLevensduur van

2022-09-06 00:22:21loslaten

is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.KhemiselKhechna, . Controleer en los de problemen op zoals stroomlijnontkoppeling, kabelverbinding, motorwikkeling niet verbrand enz.  Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.Pamplona.kgm,  Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.  Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan,KhemiselKhechnaVerticale pijpleidingpomp met splitsing,KhemiselKhechnaBodemmestpomp, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.


KhemiselKhechnaQJ dompelpompLevensduur van  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, controledoos, vloeistofniveaucontrole, enz.)apparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijnMarketing Department,  Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten,KhemiselKhechnaWQ dompelrioolwaterpomp, en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden, dus het is eigenlijk de belangrijksteEen elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.  Het nut en de duurzaamheid van het gebruiksmodel, dus de polymeercomposietmaterialen worden over het algemeen gebruikt in de productie.


KhemiselKhechnaQJ dompelpompLevensduur van  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.Waar kan ik het vinden?,  De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.  Controleer de isolatieweerstand van de motor om de vier weken en maak records.  Flexibiliteit. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Het is geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen,  De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.  De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp  Het doel is om vloeistof hoger dan . MPa van de ring van de waterdichting te injecteren om gaslekkage in de pomp te voorkomen wanneer de zuiginlaat van de dompelbare modderpomp in een vacuümtoestand is. Wanneer de waterdruk in de pomp hoger is dan . MPa, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderen

etiket:
6antwoorden
katoenen linten
2vloer-- · 2022-09-06 07:26:48

Net betaald, wanneer komt KhemiselKhechnaQJ dompelpomp aan, baas.

Zie meer
Diensten voor v
3vloer-- · 2022-09-06 07:42:05

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, KhemiselKhechnaQJ dompelpomp is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Productie van b
4vloer-- · 2022-09-06 08:01:06
lederwaren
5vloer-- · 2022-09-06 08:20:16

Uw bedrijf KhemiselKhechnaQJ dompelpomp heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Yuanshengyuan M
6vloer-- · 2022-09-06 08:23:30

Kunt u mij KhemiselKhechnaQJ dompelpomp gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Pilot Printing
7vloer-- · 2022-09-06 08:41:20

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: KhemiselKhechnaQJ dompelpomp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)