West EndHH-modderpompStreven naar uitmuntendheid

2022-09-05 00:13:05loslaten

  De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompen  Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.West End,  de weerstand moet groter zijn dan megohm na het vullen met water. Zet de voeding aan om de besturing te testen en markeer de continue positie.  De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.Vergrendeld,  Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.  bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.  Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.


West EndHH-modderpompStreven naar uitmuntendheid  Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.  Om aan de controle van verschillende brandwatervoorzieningspompen door verschillende gebruikers te voldoen.  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?Uitstekende kwaliteit,  Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden  Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.


West EndHH-modderpompStreven naar uitmuntendheid  Met de komst van de midzomer en de intensivering van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van kerosine, is de stroomvoorziening in het hele land weer gespannen, wat de hete verkoop van kerosine en generatoren in de fase II markt heeft gedreven. Volgens relevante gegevens is er in de tweede helft van het jaar nog steeds een grote kloof na China s krachtbalans.nieuw product,  Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, maar omdat  Voor bescherming tijdens verrichting niet omdat de modderpomp een probleem heeft, wordt een temperatuursensor over het algemeen geïnstalleerd op de stator om de temperatuur van de stator te detecteren. In geval van droge werking als gevolg van gebrek aan medium,West EndExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, zal de slijtage van de stator en rotor zeer groot zijn,West EndDompelrioolwaterpomp, en zal de temperatuur toenemen met wrijving, waardoor de slijtage verder wordt verhoogd. Daarom  Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt,West EndBaigang diepe put pomp, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof gelijkmatigWest End,  De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp  De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd  belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

etiket:
5antwoorden
Installatie van
2vloer-- · 2022-09-05 07:25:07

Ja, de beste, eerlijke West EndHH-modderpomp verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Hongrui Stone S
3vloer-- · 2022-09-05 07:41:03

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit West EndHH-modderpomp is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Zhu Xiulan
4vloer-- · 2022-09-05 07:42:50

Vraag, kan ik West EndHH-modderpomp specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
Qiangbo Wire Me
5vloer-- · 2022-09-05 08:17:50

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, West EndHH-modderpomp Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Xue Yupengo
6vloer-- · 2022-09-05 08:34:22

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt West EndHH-modderpomp, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)