Lucayaworld.kgmAh mestpompEnkele tips om de efficiëntie te verbeteren

2022-09-04 00:23:40loslaten

  Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.  Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage pompschade en demontage te voorkomen.Lucayaworld.kgm,  Opmerking: Motoren voor speciale omgeving kunnen volgens het contract worden aangepast.  Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is, dat wil zeggen kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.Khomeyni ShahrName,sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur  Verwijder eerst de pomp uit de motor.  De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.


Lucayaworld.kgmAh mestpompEnkele tips om de efficiëntie te verbeteren  Balans van.  Dompelrioolpompen zijn verdeeld in xwq (snijden dompelrioolpomp), wq/qw (niet verstopping)  selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.Eerlijke dienst,  Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.  Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar,Lucayaworld.kgmDiepwaterpomp voor irrigatie, schroevendraaier met handvat, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.  De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.


Lucayaworld.kgmAh mestpompEnkele tips om de efficiëntie te verbeteren  Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk,  Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos,Lucayaworld.kgmWaterput pijpleidingpomp, en plaats vervolgens de vuller.  Met bescherming. cf brandcontrolekast integreert vele elektrische componenten, die een driedimensionale bescherming voor de brandpomp kunnen vormen, met inbegrip van spanningsoverspanning en onderspanningsbescherming,Lucayaworld.kgmISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, huidige overstroombescherming en onderstroombescherming, overbelastingsbescherming, faseverlies bescherming, oververhittingsbescherming, enz.  De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.Lucayaworld.kgm,  De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromen  Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.

etiket:
6antwoorden
Verkoop van afz
2vloer-- · 2022-09-04 07:52:49

Laat me dit evalueren Lucayaworld.kgmAh mestpomp, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
plateau
3vloer-- · 2022-09-04 07:53:40

Lucayaworld.kgmAh mestpompHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Tianfu Tea Sale
4vloer-- · 2022-09-04 08:07:12

Lucayaworld.kgmAh mestpomp Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
Onderzoek en on
5vloer-- · 2022-09-04 08:22:50

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Lucayaworld.kgmAh mestpomp arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Ontwikkeling va
6vloer-- · 2022-09-04 08:34:02

Lucayaworld.kgmAh mestpomp Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Ontwerp van ont
7vloer-- · 2022-09-04 08:42:31

Haha. Lucayaworld.kgmAh mestpomp Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)