Nassau.PijpleidingspompToepassing in de metallurgische industrie

2022-09-03 01:11:56loslaten

  We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.  Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.Nassau.,  Als de driefasestroom van de dompelrioolpomp groot en stabiel is, kan de dompelpomp niet worden gestart. De reden is alleen te begrijpen vanuit de dompelpomp. Dompelpomplagers kunnen beschadigd raken en de pomp kan geblokkeerd zijn. De waaier zit vol met boodschappen. Dompelpompen mogen niet worden gebruikt voor diverse producten, zoals die welke rond de pompas worden gewikkeld  Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer abYendi.,Nassau.WQ dompelrioolwaterpomp,  Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.  de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.  Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.


Nassau.PijpleidingspompToepassing in de metallurgische industrie  Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage,Nassau.Pijpleidingspomplichaam, pompschade en demontage te voorkomen.  Observeer constant het instrument, controleer de elektrische apparatuur, en meet de isolatieweerstand elke halve maand. De weerstandswaarde mag niet kleiner zijn dan , megohm.  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.Korting,  Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.  Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn  Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.


Nassau.PijpleidingspompToepassing in de metallurgische industrie  Er zijn vele soorten dompelbare modderpompen beschikbaar in de markt en verschillende pompmodellen hebben verschillende prestaties en toepassingsgebieden. Daarom, hoewel de pomp een breed scala aan toepassingen heeft, als het model niet correct en redelijk is geselecteerd, zal het toepassingseffect groot zijnKwaliteitsbeheer,  Wat is de oplossing voor deze situatie?  Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie, zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.  Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallenNassau.,  Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.  De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw-, korte levensduur en vele fouten  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezen

etiket:
6antwoorden
Stofzak
2vloer-- · 2022-09-03 08:43:51

Nassau.PijpleidingspompJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Zhao Hengxin
3vloer-- · 2022-09-03 08:52:21

Hoewel Nassau.Pijpleidingspomp nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Jiugu Runze Bou
4vloer-- · 2022-09-03 09:46:40

Vraag, kan ik Nassau.Pijpleidingspomp specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
Xu Xunquan
5vloer-- · 2022-09-03 10:00:31

Nassau.Pijpleidingspomp Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Nassau.Pijpleidingspomp Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
Verwerking van
6vloer-- · 2022-09-03 10:02:34

Nassau.Pijpleidingspomp Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
rubberen besche
7vloer-- · 2022-09-03 10:09:53

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Nassau.Pijpleidingspomp is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)