Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompenGebruik en kenmerken van

2022-09-01 01:18:49loslaten

  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manierminder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespotenMr Yuktaedong.,  Ongeschikte pompkop is geselecteerd.  De drijfmestpomp is hoofdzakelijk gericht op het transporteren van stroom, dus de stroommeter (meter) moet zoveel mogelijk in het bedrijfsbewakingssysteem worden geïnstalleerd om te controleren of de stroom op enig moment aan de vereisten voldoet; In het pijpleidingsysteem, slakkenspoelingssysteem en drukfiltratiedehydratiesysteem uitgerust met hydrocyclone, bepaaldeLuchenza.,  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.In feite, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.


Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompenGebruik en kenmerken van  Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.  Het gebruik van de brandcontrolekast kan de werkefficiëntie van de brandpomp verbeteren. De brandcontrolekast kan voldoen aan de s die niet door een enkele brandpomp kunnen worden verstrekt, zoals die van gelijktijdige opstart. In sommige gevaarlijke situaties kan een enkele brandpomp niet aan de behoeften voldoen,  Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is, niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdatKorting?,  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt,Mr Yuktaedong.Ah mestpomp, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.  Wat?


Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompenGebruik en kenmerken van  De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, die slijtvast,Mr Yuktaedong.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal,Mr Yuktaedong.Bodemmestpomp, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiency en grondiger desilteren. Er is geen hulpvacuümpomp nodig en de investering is lager. nietsTotaal kwaliteitsbeheer, .  Dienstvoorwaarden  Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.Mr Yuktaedong.,  We moeten ook keuzes maken op basis van lokale omstandigheden wanneer we aankopen doen op normale tijden. Bijvoorbeeld, de kop van de centrifugaalpomp zelf is relatief hoog, maar zijn wateropbrengst is niet erg groot wanneer het wordt gebruikt, dus het is effectief wanneer het in veel berggebieden wordt gebruikt  Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.  De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp

etiket:
6antwoorden
Onderdelen voor
2vloer-- · 2022-09-01 08:28:07

Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompen Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
Zhang Xuejing
3vloer-- · 2022-09-01 08:39:23

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompen veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
uitlaatgeluid
4vloer-- · 2022-09-01 09:45:16

Kunt u mij Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompen gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Uitlaatgasbehan
5vloer-- · 2022-09-01 09:50:08

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Zhao Xiaoe
6vloer-- · 2022-09-01 09:53:10

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompen en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Zie meer
Xue Yafei
7vloer-- · 2022-09-01 09:56:04

Sinds de laatste keer dat ik uw Mr Yuktaedong.Duiken met rioolwaterpompen kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)