Garland.Dompelpomp met rubbervoeringWat zijn de specificaties en afmetingen

2022-08-31 07:04:29loslaten

  Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.  Schematisch schema van verticale mestpomp II. Waarom neemt de vraag naar dompelmestpomp sterk toe? Vanuit het oogpunt van de marktvraag, hoewel het absolute aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum voornamelijk vanwege het hierboven genoemde gemak en flexibiliteit; Bovendien voor dompelmestpompGarland.,  de weerstand moet groter zijn dan megohm na het vullen met water. Zet de voeding aan om de besturing te testen en markeer de continue positie.  Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is, zelfs de pollAdiwerna.kgm,  Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd  Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.  belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.


Garland.Dompelpomp met rubbervoeringWat zijn de specificaties en afmetingen  strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.De ting temperatuur zou onder ℃ moeten worden gecontroleerd.  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manierWaar kan ik het vinden?,  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange schacht over het algemeen vast is,Garland.Verticale mestpomp, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en th  Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.  Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naar


Garland.Dompelpomp met rubbervoeringWat zijn de specificaties en afmetingen  Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen,Garland.Vortexpomp en pijpleidingpomp, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerkingWaar kan ik het vinden?,  Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.De druk bij de inlaat van de pomp is niet groter dan % van de druk bij de uitlaat van de pomp, en de hulpbladschachtafdichting is niet vereist  De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, enz.Garland.,  Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.  Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn,Garland.Ah mestpomp, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e  Het kan de mechanische efficiëntie tot op zekere hoogte verbeteren. Bovendien heeft de moleculaire structuur van de deklaag zelf een goede compactheid, die de lucht, water en andere media tijdens gebruik goed kan isoleren van de pompwaaier, en ook de corrosie en roest zoveel mogelijk kan verminderen

etiket:
4antwoorden
Tongzhen Tradin
2vloer-- · 2022-08-31 08:17:20

Garland.Dompelpomp met rubbervoering Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Polymeer materi
3vloer-- · 2022-08-31 08:22:40

Het is alle lof waard, echt goed, Garland.Dompelpomp met rubbervoering Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Veiligheidstech
4vloer-- · 2022-08-31 08:56:32

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. Garland.Dompelpomp met rubbervoering Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Chaoheng Wire M
5vloer-- · 2022-08-31 09:04:15

Ik heb veel van jullie gekocht Garland.Dompelpomp met rubbervoering en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)