Santa AnaslibpompWerkingsspecificatie

2022-08-12 20:15:18loslaten

de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.  Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie,Santa AnaDompelpomp kan afvalwater pompen, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace, lagerklier en vasthoudende hulsSanta Ana,  De hulpafdichting van de as van de asafdichting van de as van de as: door de drijvende werking van een omgekeerde centrifugale kracht,Santa AnaSchroef diepe put pomp, voorkomt u dat de drijfmest eruit lekt. Wanneer dele mestpomp,Santa AnaWaterput pijpleidingpomp, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeldSemporna.,  Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.  Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.  Leuk


Santa AnaslibpompWerkingsspecificatie  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.  Pijplijn olie pomp op hoge temperatuur, pijpleiding hoge temperatuur chemische pomp pijpleiding hoge temperatuur heet water pomp. Deze modellen zijn ontworpen om te worden gevormd op basis van het toevoegen van waterkoelingseenheden, de situatie van stroomtekort zal aanhouden, en China De economische groei zal een hoog tempo aanhouden. Daarom is de tegenstrijdigheid tussen vraag en aanbod nog steeds prominent in de afgelopen jaren, wat ongetwijfeld een kans is voor haar en de generatorindustrie. In waterpompen en generatoren, met nameanalyse,  Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.  Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.


Santa AnaslibpompWerkingsspecificatie  de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.Encyclopedische kennis,  Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.  hoogte van de installatie van de pomp M  Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.Santa Ana,  Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde  De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.  Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterend

etiket:
4antwoorden
Hantou Building
2vloer-- · 2022-08-12 20:43:13

Volg je Santa Anaslibpomp al heel lang, maar dit is de eerste keer dat je start. Er moet gezegd worden dat het best goed is. Ik heb het voor de tweede keer gekocht en de winkel is beter dan ik had verwacht. De baas prees het.

Zie meer
Zelfgebouwde co
3vloer-- · 2022-08-12 21:10:19

Sinds de laatste keer dat ik uw Santa Anaslibpomp kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Waterstop stale
4vloer-- · 2022-08-12 21:37:32

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
goud
5vloer-- · 2022-08-12 21:45:38

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Santa Anaslibpomp arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)