San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformatorBasiskennis van bediening

2022-08-10 08:18:16loslaten

fabrikant van droge transformatorenDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.San Francisco El Alto,Transformer inspectie neus snuivende methodeVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.Ellinikon.,San Francisco El AltoDroge type transformator model scb10,Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),San Francisco El Alto10kV droge testtransformator, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).transformator-onderneming met olieonderdompeling


San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformatorBasiskennis van bedieningAls het volume van de transformator te klein is, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Waar kan ik het vinden?,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.Wat is de bedrading van droge transformator?Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformatorBasiskennis van bedieningAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is,San Francisco El AltoSerie Transformer, en er mag geen vuil zijn.Voor meer zoals ventilatieleiding, graag controleren,De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenSan Francisco El Alto,Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

etiket:
4antwoorden
katoenen linten
2vloer-- · 2022-08-10 08:46:12

Ja, de beste, eerlijke San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformator verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
ontwikkelingsdi
3vloer-- · 2022-08-10 08:53:41

Hoewel San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformator nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
bomen
4vloer-- · 2022-08-10 09:19:13

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformator kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Onderdelen voor
5vloer-- · 2022-08-10 09:27:31

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit San Francisco El AltoIs de droge transformator een boxtransformator is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)