Cleveland.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompPraktische snijexcitatietechnologie is het ver

2022-08-09 02:15:15loslaten

Cleveland.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel,

De werking is stabieler!  Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.Cleveland.,n lawaai of grote trillingen; Wanneer de beveiligingsschakelaar frequentie uitschakelt.  Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is,Cleveland.Diepwaterpomp,Cleveland.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid,  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden  Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren  Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.


Cleveland.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompPraktische snijexcitatietechnologie is het verzamelen waard  Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.  De hulpafdichting van de as van de asafdichting van de as van de as: door de drijvende werking van een omgekeerde centrifugale kracht, voorkomt u dat de drijfmest eruit lekt. Wanneer de  Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd omWaar is het?  Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.  Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.


Cleveland.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompPraktische snijexcitatietechnologie is het verzamelen waard  Verwijder eerst de pomp uit de motor.Norm voor inspectie, deeltjesgrootte, vorm, hardheid, concentratie, zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.  Controleer na een jaar gebruik de corrosie van de pomp, verwijder de roest en verf. Als de dompelpomp lange tijd niet wordt gebruikt, moet deze zorgvuldig worden gecontroleerd en droog worden gezet.sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuurCleveland.,sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur  De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd  Het fruit is ook slecht; Whe

etiket:
3antwoorden
Biologische pro
2vloer-- · 2022-08-09 09:34:05

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Yunxiang Yuanda
3vloer-- · 2022-08-09 09:38:47

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Cleveland.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Zhao Hengxin
4vloer-- · 2022-08-09 09:55:50

Steun elkaar! Tot ziens Cleveland.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)