Les Abymes.400 KVA-prijs van box type transformatorOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapp

2022-08-08 20:15:15loslaten

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken,Les Abymes.Selectie van driefases droge transformator, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Les Abymes.,De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht hoe lager de efficiëntie.Verbindingsgroep structuur van droge transformatorMateur,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.Geluidsoplossing van droge transformatorenWat is de bedrading van droge transformator?


Les Abymes.400 KVA-prijs van box type transformatorOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuurDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenFabriek voor droge transformatorenEerlijk beheer,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Wat is de bedrading van droge transformator?


Les Abymes.400 KVA-prijs van box type transformatorOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuurIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?Verbetering van de kwaliteit,Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorLes Abymes.,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank,Les Abymes.Type transformator, test op lekkage en NDT-technologie, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding

etiket:
4antwoorden
Distributiescha
2vloer-- · 2022-08-08 20:18:55

Haha. Les Abymes.400 KVA-prijs van box type transformator Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Shen Zhiyong
3vloer-- · 2022-08-08 20:38:23

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Les Abymes.400 KVA-prijs van box type transformator geleerd, bedankt!

Zie meer
Netwerk- en ter
4vloer-- · 2022-08-08 22:13:08

Het is alle lof waard, echt goed, Les Abymes.400 KVA-prijs van box type transformator Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)