BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenLeverancier informatie

2022-08-05 06:12:13loslaten

Fabriek voor elektrische transformatorenWanneer de transformator in werking wordt gesteld,BerlijnEnergie van Transformer, als de tapwisselaar niet op tijd is,BerlijnCode voor de installatie van elektrische transformatoren, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Berlijn,Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Bondo.,BerlijnHerstelprijs van droge transformator,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenLeverancier informatie) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Energiebesparende analyse van de transformatorPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.Lijst van contingentenFabriek voor droge transformatorenDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenLeverancier informatieDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.Zeer aanbevolen,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.Berlijn,Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

etiket:
6antwoorden
R&D-service van
2vloer-- · 2022-08-05 07:05:15

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatoren en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Zie meer
Wang Renfei
3vloer-- · 2022-08-05 07:22:48

De logistiek van BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatoren is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, ik hoop dat ik de volgende keer de kans krijg om samen te werken

Zie meer
Hardware chemis
4vloer-- · 2022-08-05 07:41:26

De verkoper is echt goed, BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatoren is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
bloemen planten
5vloer-- · 2022-08-05 07:59:10

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatoren, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
karton
6vloer-- · 2022-08-05 08:07:52

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatoren is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
klein pakket za
7vloer-- · 2022-08-05 13:48:30

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model BerlijnTestnorm voor olieonderdompelde transformatoren inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)