Albuquerque.kgmCorrosieve pijpleidingpompAndere basisfuncties en kenmerken

2022-07-28 18:11:38loslaten

  Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, dus het is een goede keuze  Wat is het bevel?Albuquerque.kgm,Albuquerque.kgmWaterput pijpleidingpomp,  Bedieningsbeheer van rioolpompverrichtingsbeheer van dompelpomp past het vloeistofniveau aan om de waterpomp op het beste werkpunt te laten werken. Nadat het materiaal is geselecteerd,Albuquerque.kgmDiepwaterpomp, is het snijpunt van de karakteristieke curve van de waterpomp en de karakteristieke curve van het apparaat het beste werkpunt.  Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, dus ikJuigalpa.kgm,  Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.  De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.


Albuquerque.kgmCorrosieve pijpleidingpompAndere basisfuncties en kenmerken  Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord, prospectie enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpomp  minimumdrukmeter bij uitlaat van de pompzitting MPaOp een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.Veiligheid en gezondheid,  De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt,Albuquerque.kgmDuiken met rioolwaterpompen, zijn dezelfde as, dus  Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en  Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt, zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveer


Albuquerque.kgmCorrosieve pijpleidingpompAndere basisfuncties en kenmerken  De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.Ministerie van Financiën,  Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pomp  Hoewel ze beide pijpleidingpompen zijn onder centrifugaalpompen, zijn er nog steeds veel categorieën. Vervolgens laat s praten over enkele modellen van pijpleidingpompen en hun respectieve toepassingen.  Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, mm)Albuquerque.kgm  selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.  Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing

etiket:
3antwoorden
Verkoop van bra
2vloer-- · 2022-07-28 18:34:23

Goede verkoper, Albuquerque.kgmCorrosieve pijpleidingpomp dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Brillen en acce
3vloer-- · 2022-07-28 19:37:17

Albuquerque.kgmCorrosieve pijpleidingpomp De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Nieuwe katalyti
4vloer-- · 2022-07-28 20:07:01

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed Albuquerque.kgmCorrosieve pijpleidingpomp. Bedankt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)